Тамара Коблик

У двох жителів області поліцейські вилучили наркотики

Як повідомили підозрювані, заборонені речовини вони зберігали для власного споживання

Два факти незаконного зберігання наркотичних речовин задокументували працівники поліції. Заборонене правоохоронці вилучили та направили на експертизу. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Співробітники відділення поліції №1 м. Тернопіль під час патрулювання території одного із сіл Великоберезовицької громади помітили молодого чоловіка, який поводився підозріло. Під час проведення поверхневої перевірки у 25-річного мешканця обласного центру поліціянти виявили та вилучили згорток із синтетичною речовиною білого кольору.

Виявили наркотичну сировину під час санкціонованого обшуку в помешканні 37-річної жительки одного із сіл Чортківського району борщівські правоохоронці. Серед вилученого - згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору, подрібнена речовина рослинного походження темно-зеленого кольору, а також два пристрої для викурювання марихуани.

Обидва фігуранти в поле зору працівників поліції раніше не потрапляли. Як повідомили підозрювані, заборонені речовини вони зберігали для власного споживання.

Відомості за даними фактами поліціянти внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео