Затребувані криптовалюти сьогодні та в чому їх переваги

На правах реклами

Криптовалюта стрімко розвивається та можна вже зараз сміливо спрогнозувати, що зовсім скоро віртуальні гроші захоплять усі існуючі грошові методи. Саме тому багато людей переходять на використання криптовалюти, як основного способу грошового обміну. Обмін криптовалюти онлайн Let’sPay робить процес обміну набагато зручніше та є вигідним рішенням. 

Яка буває криптовалюта 

Криптовалюта – форма віртуального грошового обміну, яка базується на приватній системи блокчейн, має багато видів валюти, кожна з яких відрізняється унікальністю та відповідною користю для користувачів. За посиланням https://letspay.me/ua ви можете обміняти дуже багато різновидів криптовалюти, які сьогодні існують на різні види готівки та електронних грошей, в тому рахунку: 

  • Bitcoin (BTC) – створена ще у 2009 році валюта є найвідомішою та найбільш відомою криптовалютою. Вона використовує технологію блокчейн для анонімного шифрування та усіх переваг здійснення децентралізованих фінансових транзакцій. 
  • Ethereum (ETH) – розроблений Віталієм Бутеріном відрізняється від Біткоін тим, що має можливість створення смарт-контрактів. Він впровадив власну криптовалюту, яка називається «Ether» для здійснення транзакцій та оплати за використання мережі. 
  • Ripple (XRP) – розроблений компанією Ripple Labs. Ця валюта спрямована на полегшення міжнародних грошових переказів та розрахунків між банками. 
  • Litecoin (LTC) створений Чарльзом Лі як альтернатива до Біткоін, використовуючи подібний принцип та технологію, але із швидшим часом блоку та іншими технічними вдосконаленням. 
  • Cardano (ADA) орієнтований на створення децентралізованих додатків та смарт-контрактів. Він відрізняється фокусом на безпеці та довгостроковій розробці. 
  • Polkadot (DOT) – крипта, яку створив співзасновник Ethereum. Polkadot створює простір для різних блокчейнів, щоб взаємодіяти та обмінюватися інформацією. 
  • Chainlink (LINK) – вирізняється як оракул-протокол, який дозволяє блокчейнам взаємодіяти із зовнішніми ресурсами та даними. 
  • Binance Coin (BNB) – використовується для оплати різних послуг та комісій на платформі Binance.

Всі ці види криптовалюти ви зможете обміняти за посиланням https://letspay.me/ua. Компанія пропонує найвигідніші умови для обміну валюти на всі існуючі міжнародні валюти. Проте чому саме криптовалюта стала такою затребуваною у світі?

  1. Гарантія повної анонімності платежів. Ви можете переводити гроші без жодних ризиків втрати анонімності. 
  2. Можливість створення нових блоків у блокчейн системі та підтвердження транзакцій забезпечує консенсус у системі. 
  3. Наразі існує тисячі криптовалют з різноманітними функціями та характеристиками, тому кожен користувач може обрати для себе те, що буде задовольняти його потребам. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео