Орест Сарматський

Жінки-фермерки з Тернопільщини можуть отримати від 5 до 10 тисяч доларів

604f12a3d533f675064008 (Copy)

Позмагатись за міжнародні гранти мають шанс фермерки Тернопільської області.

Розпочалася реєстрація учасниць на освітньо-грантову програму для жінок-фермерок TalentA, засновану за ініціативи та фінансування міжнародної сільськогосподарської науково-дослідницької компанії Corteva Agriscience.

Як повідомляється, програма реалізується за підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Фонду ООН у галузі народонаселення, Центру «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» та Громадської організації «Всеукраїнська Рада жінок-фермерок». Реєстрація на програму триватиме до 11 квітня 2021 року.

- Основні критерії для участі в програмі TalentA-2021: вік від 18 років; проживання в населеному пункті з населенням до 10 000 осіб, наявність офіційної реєстрації сільськогосподарського підприємства (самозайнятість або офіційне працевлаштування на підприємстві) з терміном його діяльності від одного року, - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що у серпні до фіналу буде відібрано 20 учасниць з числа тих, хто набрав найвищі бали під час тестування за підсумками навчального процесу та відвідав не менше 75% лекцій. Організатори наголошують, що передбачено грантовий фонд. Він сягатиме $22 000 і буде розподілений наступним чином:

* 1 місце – 10000 доларів США;

* 2 місце –  7000 доларів США;

* 3 місце –  5000 доларів США.

Оголошення переможниць відбудеться 15 жовтня у Всесвітній день сільських жінок.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео