Ростислав Фук

Житель Тернопільщини зберігав гранату Ф-1 без дозволів

Під час поверхневої перевірки в чоловіка виявили також холодну зброю

Інформацію про те, що житель Підволочиська у квартирі зберігає небезпечні предмети, отримали правоохоронці на початку січня. Суд видав ордер на обшук помешкання, а працівники поліції почали встановлювати місцеперебування ймовірного підозрюваного. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

9 січня, близько 15:00 патрульні зупинили розшукуваного у селищі. Під час поверхневої перевірки в нього виявили холодну зброю. Це ніж, який, за словами чоловіка, він виготовив самостійно, а із собою носив для власної самооборони. Предмет поліцейські вилучили та направили на експертизу.

А в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання  чоловіка оперативники виявили бойову гранату Ф-1 та важіль без маркування. Усе також направили на перевірку.

Встановлюють слідчі, звідки у жителя Підволочиська заборонені предмети. Вирішується питання про оголошення йому підозри відповідно до статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Під час поверхневої перевірки в чоловіка виявили також холодну зброю

Читайте також: Жителька Тернопільщини привезла зі сходу України бойову гранату

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео