Тамара Коблик

Жителя Тернопільщини підозрюють у вбивстві брата (відео)

Тіло потерпілого направили на проведення розтину, за результатами якого приймуть рішення про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу

9 серпня на лінію 102 надійшло повідомлення від чергового лікаря Бережанської центральної лікарні про те, що в селі Кути працівники екстреної медичної допомоги, що виїхали на виклик, констатували смерть 55-річного місцевого жителя із видимими тілесними ушкодженнями. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Бережанського відділення та Головного управління поліції. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Поліцейські встановили, що того дня у будинку, де мешкали двоє братів (молодший з них - з інвалідністю), виник конфлікт. Перебуваючи у стані алкогольного сп‘яніння, 57-річний старший брат через побутові претензії став наносити молодшому численні удари руками та ногами. Після побоїв, затягнувши побитого на ліжко, чоловік теж пішов відпочивати. Розбудили його вже співробітники поліції. Щоправда, чоловік ще довго не зміг прийти до тями від надмірно спожитого алкоголю й не розумів, що відбувається.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (навмисне вбивство) Кримінального кодексу. Тіло потерпілого направили на проведення розтину за результатами якого буде прийнято рішення про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Фото та відео відділу комунікації поліції Тернопільської області 

Вибір читачів за тиждень

Відео