Жителі Підгаєць можуть прогулятись новенькою площею (фото)

5

У Підгайцях, що на Тернопільщині, завершили капітальний ремонт площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку. Вартість робіт – 261,6 тис. грн.

Підгаєцька міська рада проінформувала, що ремонті роботи виконували ПП «Бережани-Агробуд», оскільки саме ця компанія стала переможцем тендеру в системі закупівель Прозоро. У вартість робіт, 261,6 тис.грн., увійшли матеріали, роботи з укладання бруківки площею 289 кв.м, укладання постаменту пам’ятника і сходів червоним каменем, освітлення площі. Додатково виготовлено та встановлено дві лавки. Роботи виконувались за рахунок коштів, які надійшли від продажу земельної ділянки та приміщення.

- Хочемо надати роз’яснення підгайчанам, що кошти від продажу земель та приміщень можна використати виключно на капітальний ремонт об’єктів з обов’язковим виготовленням проектно-кошторисної документації. Тому ці кошти не могли бути використані на встановлення пам’ятників, поточного ремонту дорожнього покриття вулиць, благоустрій міста та ін., - наголошують у Підгаєцькій міській раді.

Окрім того, попередньо прорахована вартість робіт, згідно проектно-кошторисної документації, становила 299, 7 тис.грн, а виконавець запропонував 261, 6 тис. грн.

1
1

2
2

3
3

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео