Віра Олександрович

Жителі Тернопільщини чемно заплатили за свої Porsche, Bentley і Tesla

hevcars

Власники елітних іномарок на Тернопільщині сплатили понад 2,7 млн грн транспортного податку. У власності краян були новенькі Porsche, Bentley, Jaguar і Tesla.

Про це повідомили у відділі пресслужби Головного управління Державної податкової служби (ДПС) у Тернопільській області.

- Упродовж 2020-го до місцевих бюджетів Тернопілля власники елітних авто сплатили 2 млн 706,5 тис. грн транспортного податку, що більше очікуваного на 787 тис. грн, - уточнюють у податковій. – Причому власники-юридичні особи внесли 1 млн 764,1 тис. грн. Це на 647 тис. грн більше, ніж сподівалися отримати. 

Фізичні особи поповнили місцеві скарбниці, сплативши 942,4 тис. грн. Фактичні надходження від них перевищили очікувані на 139,6 тис. грн.

- Серед елітних марок, за які платники на Тернопільщині сплатили транспортний податок: Land Rover Range Rover, Mercedes-Bens, Audi, BMW, Lexus, Toyota, - кажуть у податковій. - У власності краян також були новенькі Porsche, Bentley, Jaguar і Tesla. 

Доречно нагадати, що ставку податку встановлюють із розрахунку на календарний рік у розмірі 25 тис. грн за кожен легковий автомобіль, що є об'єктом оподаткування. 

Фото із відкритих джерел 

Вибір читачів за тиждень

Відео