Пікет на ринку «Аляска-ТЕР»

   На вулиці Володимира Великого місцеві підприємці влаштували пікет. Поширилась інформація,  що орендодавець не хоче продовжувати договори найму на земельні ділянки.

   Торгівці, разом з активістами громадських організацій, вийшли на проїжджу частину і безупинно переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході, тим самим заважали руху транспорту.

   Тернопільська міська рада на офіційному сайті оприлюднила інформацію, що не надавала жодних дозволів на зведення багатоповерхового будинку, із торговим комплексом на цій території.

   Згідно із дозвільними документами, запланована реконструкція існуючих приміщень та облаштування додаткових торгових рядів. В приміщеннях планують покращити умови для підприємців та покупців.

   Таким чином, призначення ринку, як і його подальша діяльність на цій ділянці, залишається незмінною і навіть збільшиться додатковими торговими рядами. Представники міськради зустрінуться з підприємцями ринку для роз’яснення даної ситуації. 

   Під час акції протесту між пікетувальниками та водієм маршрутного таксі виникло непорозуміння. Водій намагався проїхати пішохідний перехід, але хтось з протестуючих розбив шибу в автобусі. Про цей факт повідомив заступник начальника Тернопільського міського відділу міліції Андрій Фірман. Повідомлення про дану подію внесли до журналу  єдиного обліку. 

   Працівникам міськвідділу та управління ДАІ вдалося переконати людей покинути проїжджу частину.

Богдан БОДЕНЧУК

 

Вибір читачів за тиждень

Відео