Коли запустять тернопільське летовище?

Нарада робочої групи з підготовки проекту програми  розвитку аеропорту «Тернопіль» відбулася в обласній адміністрації. Поважні представники місцевих університетів – економічного та технічного, а також директор обласного комунального підприємства «Фірма «Тернопільавіаавтотранс» радилися, що потрібно зробити для стабільного  функціонування аеропорту «Тернопіль».

Для початку науковці і влада вирішили оглянути матеріально-технічну базу підприємства і детально ознайомитися з виробничим процесом.

Довідка з Вікіпедії. На відміну від багатьох подібних аеропортів України, тернопільський не перебуває у занедбаному стані. На теперішній час виконуються тільки чартерні перевезення, регулярні рейси відсутні. Останні регулярні авіарейси в аеропорту «Тернопіль» відбувалися в період із 31.05.2010 по 2.07.2010. Літак АН-24 РВ виконував рейси за маршрутом Тернопіль — Київ «Жуляни» і у зворотному напрямку. Рейси відбувалися двічі на тиждень — у понеділок і п'ятницю. Тривалість перельоту була 2 год. 10 хв. Ціна квитка економкласу становила 604 грн в один бік. Перевізником було запорізьке ВАТ «Мотор Січ».

Після 2 липня 2010 року авіарейс Тернопіль- Київ-Тернопіль закрито.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео