Тренд тернопільського літа – тролейбус в оренду для розваг

У 500 гривень обійдеться оренда на півтори години великого тролейбуса-гармошки, півтори години вечірки в меншому тролейбусі коштуватимуть 300 гривень. Останнім часом тролейбуси модно орендувати для дівич-вечорів та на весілля, пише „20 хвилин”.

– Час оренди рахується з часу виїзду з депо і до часу приїзду тролейбуса, – зазначив прес-секретар КП „Тернопільелектротранс” Віталій Попович. – Щодо часу оренди особливих обмежень немає, але до 21 години тролейбус має повернутися в депо. Зазвичай, за цей час тролейбус робить велике коло містом.

Кажуть, що для вечірок, дівич-вечорів чи весіль зазвичай беруть тролейбуси в кращому стані – тож переважно замовляють нові гармошки, які останнім часом з’явилися в Тернополі.

Краще тролейбус замовляти для свята чи вечірки на вихідні, бо тоді набагато менше транспорту на вулицях і є вільні машини, які не працюють на маршрутах, – зазначив Віталій Попович.

Найчастіше тролейбуси для святкувань винаймають коли починається і завершується навчальний рік, розповідають у депо. Також популярна оренда транспорту у вересні-жовтні, коли є організовані поїздки школярів у ляльковий чи драматичний театр, тоді буває по 3-4 таких замовлення на день.

Замовити тролейбус на вечірку можна, звернувшись у приймальню КП „Тернопільелектротранс”, або за тел. 43-62-88.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео