Водій, який втік з місця ДТП, цілу ніч збирав гроші для потерпілого (фото)

Вчора близько сьомої вечора на вулиці Микулинецькій у Тернополі «Тойота - Кемрі» за межами пішохідного переходу збила чоловіка 1985 року народження. Постраждалий – мешканець Закарпатської області, батько 9 дітей.

У результаті наїзду чоловік отримав важкі ушкодження внутрішніх органів, переломи кінцівок, черепно-мозкову травму. Медики борються за його життя.

Водій покинув автомобіль на вулиці Чернівецькій, вдома не з’являвся, проте сьогодні вранці сам прийшов до міліції і зізнався у скоєному.

Винуватець аварії, 30-літній тернополянин, розповів, що при ударі в автомобілі спрацювала ліва подушка безпеки, завдавши йому удар в голову. Після зіткнення він зупинився неподалік автопригоди. Побачивши, що до потерпілого збігаються люди, злякався самосуду та втік з місця події. Машину залишив неподалік. Водій розповів, що впродовж ночі збирав по друзях гроші й купував медикаменти та кров для потерпілого.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 – Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Чоловіку «світить» від трьох до восьми років позбавлення волі. Триває слідство.

Тамара КОБЛИК

Вибір читачів за тиждень

Відео