Напередодні Нового року вийшла у світ газета ТНЕУ

 Напередодні Новоріччя  вийшла у світ газета Тернопільського Національного економічного університету, яка має 24 сторінки. У Новорічно-Різдвяному числі обєднано три номери.

Основна тема цього випуску - Новорічно-Різдвяні віншування ректора Андрія Крисоватого усій університетській родині, вітання від студентських деканів - підопічним студентам і наставникам. А ще на шпальтах газети висвітлюється міжнародна діяльність університету, його будні і свята, спортивне і культурне життя студентів вишу, творчість студентської молоді та багато інших цікавинок, які зійшлися на сторінках газети звідусіль... 

І усе це - справа однієї людини - головного редактора газети ТНЕУ "Університетська думка" Марії Баліцької, яка не тільки багато праці вкладає в кожне слово, рядочок, думку, а й здійснює дизайн і верстку газети, намагаючись втілити у життя ідею-задум кожного випуску газети. 

Що не кажіть, а університету таки пощастило, бо не кожна газета має очільника - професійного журналіста. Марія Баліцька не лише член Національної спілки журналістів України, а й також - Національної спілки письменників України. Вона лауреат, дипломант, переможець багатьох літературно-мистецьких конкурсів. Лауреат обласної премії в галузі культури імені Іванни Блажкевич. У її творчому доробку кілька десятків книг.

Валентина СЕМЕНЯК.

Фото з архіву газети "Університетська думка"


 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео