Тернопільська молодь стажуватиметься в мерії

В Тернополі знову шукають стажерів на стажування у міській раді. Тривалість програми – 3 місяці, стажування проходитиме з 1 лютого по 30 квітня.

Відбір здійснюється на конкурсній основі у два тури. Перший тур – це конкурс анкет.

Другий тур – індивідуальна співбесіда з відібраними кандидатами.

Кандидат на участь у Програмі повинен бути громадянином України і вільно володіти українською мовою, мати принаймні незакінчену вищу освіту, володіти щонайменше однією іноземною мовою. Окрім цього стажер повинен мати активну політичну позицію і бути громадсько-активним.

–          Якщо пам’ятаєте, то ми спробували такий експериментальний варіант провести ще в минулому році. Побачили, що це користується популярністю. Відтак, зголосилось чимало молодих людей, які захотіли пройти стажування. Від цього виграли і самі молоді люди і в тому числі і виконавчий комітет міської ради, оскільки ми отримали молодих та активних людей, які мали можливість долучатися до роботи і допомагати своїми ідеями, –  зазначив міський голова Сергій Надал.

Програма передбачає такі форми стажування: «Неповний робочий день» – розрахована на тих, хто стажується на умовах неповного робочого дня і працюють по 4 години в робочі дні.  «Волонтери» – розрахована на тих, хто бажає працювати в Тернопільській міській раді не менше 7-ми годин на тиждень.

Джерело: ternopil.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео