У Тернополі продовжується проект «Такі різні – такі рівні»

У Тернополі продовжується проект «Такі різні – такі рівні», у якому усі охочі можуть придбати картини дітей з особливими потребами. Виручені кошти підуть на облаштування пандусу до приміщення Тернопільської обласної психолого-медико-педагогічної консультації, яка знаходиться на вулиці Академіка Сахарова, 2.

Ініціаторами проекту «Такі різні – такі рівні» стали львів’яни – громадська організація «Розвиток громади». Там для людей з особливими потребами уже провели кілька акцій, які перейняли у Тернополі.

«Ми радо долучилися і готові вітати такі ініціативи, які спрямовані на те, щоб підтримати і дати якийсь поштовх людям з особливими потребами, щоб могли себе реалізувати і доказати, що можуть часом і більше, ніж той, хто вважає себе здоровим і сильним. До акції долучилися і підтримали її благодійники, меценати та багато інших людей», – розповіла директор Тернопільського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Ірина Базилевська.

Жінка просить небайдужих тернополян долучатися до таких благодійних акцій і купувати витвори мистецтва, картини, вишиванки, а також усе, що створено руками людей з особливими потребами, адже виручені з продажу кошти допоможуть у добрих справах.

Чотирнадцятирічний учасник проекту Олег Федчин, який малював картини під час акції, яка проходила у краєзнавчому музеї, поділився, що любить малювати з дитинства. Те, що зображує на папері залежить від настрою. Найчастіше хлопець відтворює небо, природу, море і захід сонця.

Стартова ціна картин – 500 гривень. За детальнішою інформацією звертайтесь за номером телефону: 0677396103.

Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео