У січні п’ять тисяч тонн добірного зерна «Агропродсервіс» реалізував вітчизняним покупцям

Із суттєвим розширенням обсягів виробництва в компанії «Агропродсервіс» виникла нагальна потреба виокремити і централізувати службу реалізації власної продукції та придбання товарів і матеріалів широкого асортименту для внутрішнього виробництва. Відтак наприкінці року було створено комерційну службу, яка предметно вивчає ситуацію і тенденції на ринках і  професійно веде усі торговельні операції, повідомляє «Агропродсервіс».

І хоч нова служба працює лише кілька місяців,  результати її діяльності очевидні. Скажімо, вона оперативно і за прийнятними цінами постачає у структурні підрозділи, на комплекси та будівельні майданчики мінеральні добрива, запчастини, комплектуючі деталі, будматеріали тощо.

Особливу увагу новостворений підрозділ, за словами комерційного директора компанії Тараса Барана, приділяє реалізації добротної продукції «Агропродсервісу». Досить сказати, що тільки в цьогорічному січні за вигідними  цінами продано 2 тисячі тонн кукурудзи і 3 тисячі тонн фуражної пшениці на вітчизняному ринку.

Але це лише один із багатьох напрямків роботи комерції. Нині її молодіжний колектив успішно займається продажем як зернової групи урожаю 2015 року, так і реалізацією поросят та відгодованих свиней. З численних відгуків покупців, продукція нашої компанії користується хорошою репутацією не тільки у навколишніх областях, але й у транснаціональних компаній, які працюють в Україні. Тож тепер цілком логічно і вмотивовано з неє уже найближчим часом виходити на зарубіжні ринки. – Таке амбітне завдання перед комерційною службою уже поставило керівництво компанії.

А поки що – турботи сезонні. У переддень весни Тарас Баран особливо наголошує на тому, що «Агропродсервіс», будучи насіннєвим елітгоспом, зараз має для реалізації високоврожайне насіння ярих культур – пшениці, ячменю, сої і гороху. Тож якщо вас ця тема зацікавила, не гаючи часу, звертайтесь у комерційну дирекцію «Агропродсервісу».

Джерело: www.agroprodservice.com.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео