30-річний чоловік обікрав помешкання

Не встиг 30-річний житель одного із сіл Бучацького району вислухати вирок суду за вчинення двох крадіжок, як скоїв новий злочин.

З будинку жительки райцентру поцупив мобільний телефон вартістю понад 5 тисяч гривень, повідомляє «Досьє 102».

Крадія спіймала група швидкого реагування Бучацького відділення поліції. Підозрюваний розгулював вулицями райцентру напідпитку. Правоохоронці помітили чоловіка та доправили до відділку.

Там на нього склали адмінпротокол за появу в громадських місцях у п’яному вигляді (ст. 178 КУпАП). У молодика поліцейські виявили дорогий мобільний телефон. Як з’ясувалося, він був крадений.

Правоохоронці встановили, що засіб зв’язку підозрюваний викрав з помешкання жительки райцентру. Досередини потрапив через незачинені вхідні двері. В цей час господиня разом зі своєю сестрою були у кімнаті, а телефон залишили в коридорі. Злодій відчинив двері та потягнув мобілку. Продати крадений апарат, як планував, завадили співробітники поліції.

Щодо горе-крадія розпочато кримінальне провадження. Зважаючи на те, що злочин він вчинив, перебуваючи на випробувальному терміні, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео