Тернопільським волонтерам потрібні помічники

Тернополян запрошують долучитися до ліплення вареників для воїнів на передовій. Смачна пожива від тернопільських господинь та господарів стала улюбленою для бійців з усіх куточків України.

Ліплення вареників для волонтерів «Бункеру С» стало уже традиційним. На допомогу відгукується багато небайдужих мешканців Тернопільщини.

Також ліпитимуть вареники і наступні три дні з 23 до 25 лютого, повідомляє «Тернопіль».

«Вареники – це не лише пожива для організму, а й психологічна зброя. Сепаратистам вареників ніхто не робить і про них не дбають. Тому, нашим воїнам важлива будь-яка підтримка і допомога! Воїнам приємно і важливо знати, що про них турбуються тернопільські жінки і дівчата! Долучайтеся до допомоги, адже війна ще не закінчилася і важливо допомагати не лише зброєю, а й психологічно і продуктами», – поділився волонтер Андрій.

Допомагати можна і продуктами: картоплею, яйцями, цибулею чи смальцем, а також харчовими пластиковими відерками чи лотками (5 літрів).

Долучитися до ліплення вареників можна за номером телефону: 097 225 06 88 (Андрій) та за адресою: м. Тернопіль, вул. Старий ринок 1а (у підвальному приміщенні фіздиспансеру).

 

Вибір читачів за тиждень

Відео