Голова РДА вручив Хоростківській ЗОШ №2 мультимедійний проектор та ноутбук

Керівників району вразила надзвичайна гостинність, з якою їх зустріли учні та вчителі Хоростківської ЗОШ №2 на порозі свого навчального закладу. Щирими словами, запашним короваєм та українською піснею гостей вітали дівчата в  національному вбранні.

25 лютого  у місцеву школу  приїхали голова райдержадміністрації Віталій Батіг, перший заступник голови РДА Ігор Гайдук, начальник відділу освіти Оксана Кащишин, щоб подарувати мультимедійний проектор та ноутбук.  

 З нагоди зустрічі із районним керівництвом школярі дружньо зібрались на урочисту лінійку.

Директор закладу Галина Ворона зазначила, що за останній  час  школа значно оновилася. За це вона висловила щиру дяку голові райдержадміністрації та начальнику відділу освіти. В свою чергу очільник району подякував за теплий прийом. Він зазначив, що підвищена увага до галузі освіти недаремна, адже діти - наше майбутнє. Перерахував те, що придбано для цієї школи у 2015 році за державний кошт.

Віталій Батіг вручив директору школи мультимедійний проектор. При цьому зазначив, що він служитиме найкращим способом візуалізації матеріалу для сприйняття учня. А ще це дозволить вчителеві відчувати себе комфортнішим та «озброєним» при викладенні навчального матеріалу.

Очільник району звернувся до школярів із такими словами: "Я впевнений, що серед вас  присутні майбутні керівники різних рівнів, науковці,  депутати. А щоб досягти бажаного успіху - будьте настирливими і  впертими у своїх починаннях". Віталій Батіг побажав присутнім міцного здоров'я і Божого благословення.

Цьогоріч загальноосвітня школа налічує 486 учнів, педагогічний корпус складається із 51 вчителя.  Приємно, що у навчальному закладі замінено усі вікна на металопластикові, проведено капітальний ремонт у внутрішніх вбиральнях, у яких чисто та охайно.

Районні гості оглянули кабінет хімії. Стійка спеціальна поверхня парт дозволяє проводити різного роду досліди, для роботи є усі необхідні реактиви. Вчитель розповіла, що  кабінет відповідає усім необхідним нормам. У біологічному кабінеті цьогоріч  оновлено експонати.

Цікавим є те, що у цій школі старшокласники можуть отримувати знання із курсу за вибором "Досліджуючи гуманітарне право".

У навчально-виховному процесі даної  учбової установи задіяні також психолог та соціальний педагог, які щодень створюють сприятливий психологічний клімат у класах, у відносинах між учнями та вчителями.

При школі діють  платні гуртки різних напрямків, де школярі проводять своє дозвілля.

Посадовці оглянули спортивний зал, який потребує реконструкції, адже віконні блоки перебувають в аварійному стані. Капітального ремонту бажає зовнішній фасад шкільного приміщення.

Повідомляє Тернопільська ОДА

 

Вибір читачів за тиждень

Відео