Тамара Коблик

У Тернопільській школі №18 для учнів облаштували відпочинковий простір «Веселі перерви»

Заклади освіти продовжують реалізовувати проєкти учнів «Шкільного громадського бюджету 2022»

Нові творчі локації, сучасні простори для спорту і відпочинку продовжують влаштовувати у тернопільських школах у рамках реалізації проєктів-переможців «Шкільного громадського бюджету 2022». Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради.

Так, нещодавно у Тернопільській загальноосвітній школі І-III ступенів №18 реалізовано шкільний громадський проєкт «Веселі перерви», у рамках якого закуплено 16 зручних диванів на суму 58 784 грн.

Мета такого проєкту – забезпечення додаткового комфорту для учнів під час перерв або під час відпочинку, що дозволить покращити настрій та самопочуття, а також сприятиме підвищенню продуктивності й зосередженості під час навчання.

Завдяки реалізації цієї ідеї, учні зможуть зустрічатися, спілкуватися та розслаблятися під час перерв або після навчання у затишному та згуртованому середовищі у школі.

Придбане обладнання, а саме: дивани будуть використовуватися під час різноманітних заходів школи, таких як зустрічі з батьками, лекції, виставки, додаткові заняття та інші події.

Заклади освіти продовжують реалізовувати проєкти учнів «Шкільного громадського бюджету 2022», які за результатами голосування здобули перемогу.

Ознайомитися із проєктами, які вже реалізували в закладах освіти Тернопільської громади можна тут.

Нагадаємо, три проєкти «Шкільного громадського бюджету 2022» реалізували у тернопільській школі.

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео