Мешканці Ланівців знову блокують роботу підприємства: тепер не дозволяють свиней вивозити

 

 Після того, як підприємство «Агро-Ланівці» оголосило про закриття на реконструкцію репродуктора з утримання свиней в місті Ланівці, почалося планове вивезення поголів’я з існуючої ферми.

Значна частина свиноматок та поросят була переміщена на інші виробничі потужності ще до грудня 2015 року, як і обіцяло керівництво агропідприємства, повідомляє «Місто».

Для належної підготовки об’єкту до реконструкції, прийнято чіткий графік вивезення усіх свиней до середини липня 2016 року. Потреба в графіку обумовлена виробничою необхідністю та відповідними вимогами до утримання племінних свиноматок.

Однак, незначна частина мешканців, що блокують діяльність «Агро-Ланівці» вже протягом декількох місяців, продовжують перекривати дорогу, не дозволяючи вивезти свиней, хоча самі вимагали цього.

Минулого тижня, завдяки черговим переговорам, ініціатором яких вкотре виступило керівництво підприємства, вдалося розблокувати дорогу та пропустити транспорт, яким здійснюється вивезення свиней.

ТОВ «Агро-Ланівці» і надалі дотримуватиметься встановленого графіку та в повній мірі виконає взяті на себе зобов’язання.

В той же час, керівництво підприємства закликає мешканців припинити блокування в’їзду на територію та дозволити вивезення свиней відповідно до затвердженого графіку.

Вибір читачів за тиждень

Відео