Заза Пауалішвілі завітає у Тернопіль з презентацією книги

Тернопільська книгарня «Є» запрошує на презентацію книжки «Регіна Ольсен». Презентує автор – Заза Пауалішвівлі. Захід відбудеться 4 квітня.

Проникливий і загадковий, один із найцікавіших поетів покоління на ім’я Заза Пауалішвілі. Видавництво «Смолоскип» презентує його книжку «Реґіна Ольсен».

Кажуть, що сучасна молодь нічим не цікавиться. Кажуть, що з сучасною молоддю нема про що говорити. Різне кажуть. Молодь на закиди не відповідає. Вона просто творить, повідомляє «Часопис».

Дебютна збірка Зази Пауалішвілі «Реґіна Ольсен» — яскраве тому свідчення. Філософія, теологія, лірика — ось теми авторських розмов і розмислів.

Дванадцять розділів, але один із них порожній. Чому?

«Якби я писав рецензію на цю книжку, то назвав би її «Ода сумніву». Таке враження, що ти йдеш підвісним мостом. То тримаєшся за канат, то відпускаєш його. То довіряєш читачу, то закриваєшся, але не перестаєш із ним говорити. І читач іде за тобою по цьому мосту, але не бачить тебе. І не ясно, чи це туман довкола, чи взагалі читач вигадав тебе, як того, хто провів би по цьому мосту, бо не видно, що там укінці. Читач сумнівається разом із тобою, але ступає далі...», - із передмови до книжки.

Початок – о 18:00. Модератор – Юрій Матевощук.

Вибір читачів за тиждень

Відео