Екс-кандидат в депутати так хотів дерибанити землю, що підробив документи?

31 березня 2016 року на сайті Держгеокадастру оприлюднено результати конкурсного відбору на заміщення вакантних посад начальників територіальних органів Держгеокадастру в Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій областях, який відбувся у Держгеокадастрі 28 березня 2016 року.

Рішенням конкурсної комісії від 31.03.2016 за результатами письмового іспиту та співбесіди з кандидатами відібрано осіб для зайняття вакантних посад начальників територіальних органів Держгеокадастру у Тернопільській області.

Начальником відділу Держгеокадастру у м. Тернополі став Федишин Михайло Олегович - кандидат у депутати Тернопільської міської ради у 2015 році від об’єднання «Самопоміч».

Його вважають близькою людиною до високопосадовців Тернопільської міської ради. На посаді Федишин має замінити довірену людину колишнього начальника відділу Держгеокадастру у м. Тернополі Фролова, який з очільниками міста мав затяжний конфлікт, який мало не закінчився «сміттєвою» люстрацією.

А тепер – найцікавіше.

Михайло Федишин НЕ ПОДАВАВСЯ на конкурс, в якому визнаний переможцем. Він подавав документи на начальника Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області, а не у місті Тернополі.

Кандидатами на посаду відділу в обласному центрі були 3 особи: Людмила Голик – в.о.начальника цього ж відділу, а також громадяни Слободян та Волинський.

Виникає питання: яким чином Федишина визнали переможцем конкурсу на вакантну посаду, якщо він на неї не претендував?

До речі, погодити призначення Федишина на посаду повинен голова Тернопільської ОДА Степан Барна, якого неодноразово пікетували з питань привласнення земель радгоспу «Тернопільський» і де диригентом таких дій мітингарів виступав той же Михайло Олегович Федишин.

Вибір читачів за тиждень

Відео