Для реалізаторів пального – нові сервіси

Державною фіскальною службою України доопрацьовано електронний сервіс «Електронний кабінет платника».  Про це інформували в управлінні обслуговування платників Тернопільської ОДПІ.

Від сьогодні,  платникам акцизного податку з реалізації пального в своєму особистому кабінеті надано можливість користуватися новим розділом, створеним в рамках функціонування Системи електронного адміністрування реалізації пального (СЕА РП).

У новому розділі СЕА РП можна переглянути проведені операції в системі електронного адміністрування реалізації пального (дані Реєстру операцій обсягів пального із застосуванням необхідних фільтрів, у т.ч. в розрізі типів операцій та кодів товарної підкатегорії згідно з УКТЗЕД), а також перевірити поповнення та стан електронного рахунку (дані Реєстру сум акцизного податку).

Також, в управлінні зазначили, що у відкритій частині Електронного кабінету платника в режимі он-лайн функціонує Реєстр платників акцизного податку з реалізації пального, а у особистому кабінеті платникам надано можливість сформувати та направити запит для отримання Витягу з такого Реєстру та, у разі необхідності, надіслати заяву про реєстрацію платником акцизного податку з реалізації пального з позначкою «Зміни».

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Вибір читачів за тиждень

Відео