Найбільш відвідувані місця на Тернопільщині – Зарваниця, Почаїв і Дністровський каньйон (фото, відео)

тур

Понад мільйон туристів щороку відвідують Тернопілля. Серед найпопулярніших туристичних об’єктів – Дністровський каньйон і паломницькі центри: Зарваниця та Почаїв.

Окрім цих місць на території області є ще чимало цікавих туристичних об’єктів.

  • Великою популярністю користуються Національні природні парки, об’єкти державних історико-культурних заповідників, ну і звичайно об’єкти Національного заповідника «Замки Тернопілля», - каже начальник управління розвитку туристичної інфраструктури обласної держадміністрації, Назар Яворський.

тур2
тур2

Проте,  незважаючи на кількість відвідувачів цікавих місць Тернопілля, туристичну структуру потрібно ще розвивати.

  • Збільшити потік дозволить більша кількість закладів, де туристи зможуть зупинятись, де туристи зможуть харчуватися. Бо туристичні оператори говорять, що проблема номер 1 полягає в тому, що до нас хочуть їхати, але замало об’єктів є хорошого рівня, які готові приймати туристів, - пояснює Назар Яворський.

Хоча туристична інфраструктура нашої області ще немає того рівня, якого б хотілось, але у обласній держадміністрації над цим працюють.

  • З нашого боку активно ведеться робота із районними держадміністраціями і новоствореними громадами і ми говоримо про те, що цей розвиток інфраструктури навколо туристичних об’єктів - це власне і є наповнення місцевих бюджетів, - запевняє Назар Яворський.

Пан Яворський наголосив: покращення інфраструктури у сфері туризму поповнить місцеві бюджети і  забезпечить робочі місця.

[embed]https://youtu.be/WY7PIGPnSrg[/embed] [embed]https://youtu.be/80GDxVO35yc[/embed]

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео