Віра Олександрович

У Тернополі розберуться із тимчасовими атракціонами (відео)

unnamed (15)

Навести лад із тимчасовими атракціонами, встановленими по всьому Тернополі, вимагає депутат від «Самопомочі» Назар Зелінка.

Нагадаємо, у цього депутата – дві маленьких донечки. Втім, він, як виявилося, стурбований не лише безпекою дітей під час такого роду розваг.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=HEGl6s6Ifds&feature=youtu.be[/embed]

Назар Зелінка подавав запити в об’єднану податкову інспекцію Тернополя. За словами депутат, у нашому місті є підприємці, які мають по 7 атракціонів і жодного (!) працівника. Якщо вони і платять зарплату, то – нижчу за мінімальну. А один бізнесмен, маючи 3 атракціони у різних кінцях нашого міста, навіть не зареєстрований у Тернополі.

  • Для таких розваг мають бути відповідні зони у парках, - вважає депутат, - а не на майданах і у міських скверах. Це треба заборонити! До того ж, власники атракціонів повинні дбати про гігієну і безпеку дітей.

На останок депутат висунув вимогу контролюючим органам – поінформувати депутатів про вчинені дії на виконання запиту. Таку заяву підтримали 38 депутатів. Про те, що також відбулося на цьому засіданні, «Терен» писав ТУТ, ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Фото із відкритих джерел

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео