Кращі підприємці Тернополя отримали відзнаку (фото)

ЦЮ ЖІНКУ ОБОВЯЗКОВО, ТО ТА, ЩО 80 роб.місць (1)

Сьогодні, 1 вересня, з нагоди професійного свята, в міській раді відбулося привітання та нагородження кращих підприємців міста.

Серед осіб, які отримали грамоти, 6 підприємців було також нагороджено відзнакою від Тернопільської ОДПЇ «За належне дотримання Податкового кодексу України, законодавства про працю та з нагоди Дня підприємця».

IMG_9549 (Copy) - копия
IMG_9549 (Copy) - копия

- Я думаю, що сам факт, що на державному рівні визнається таке свято вже говорить про важливу вашу роль в житті країни, в житті міста, - розповів міський голова Сергій Надал. – Підприємець – це людина, яка на свій страх і ризик здійснює господарську діяльність, на яку отримує прибуток. А в реальному житті – це людина, яка не бере від держави нічого і самостійно створює робоче місце, дає робочі місця іншим людям, сплачує податки, ще й будує інфраструктуру міста.

IMG_9465
IMG_9465

Серед шести осіб нагороду отримала жінка, підприємство якої надало 80 робочих місць і ще чотири створило додатково – це Іскрицька Тетяна.

IMG_9466 - копия
IMG_9466 - копия

Петро Якимчук, начальник Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Тернопільській області зазначив, що підприємство, яке створило найбільшу кількість робочих місць в області – це ТзОВ «СЕ Борднетце Україна». Підприємство, яке створило більше 400 робочих місць за рік.

IMG_9483 (Copy) - копия
IMG_9483 (Copy) - копия

Крім нагородження місцевих підприємців нагадали про те, що завдяки їхній прозорій і сумлінній праці буде змога продовжити оренду ще на 5 років. Таку можливість дає закон, написаний для суб’єктів господарювання, осіб, які мають у власності земельні ділянки. Отже, закон дозволяє в автоматичному режимі прийняти рішення про продовження договорів оренди, якщо об’єкт господарювання не порушував законодавства і сплачував податки та орендну плату.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео