Орест Сарматський

Тернопіль разом з китайцями і грузинами в неділю робитиме щось цікаве

unnamed (9)

I Міжнародний багатожанровий фестиваль конкурсу мистецтв «Арт Центр талантів - 2017» відбудеться найближчої неділі.

У неділю, 26 березня, у Рівному о 16:00 у МПК «Текстильник» (вул. Гагаріна,6) відбудеться I Міжнародний багатожанровий фестиваль конкурсу мистецтв «Арт Центр талантів - 2017», повідомляють ЗМІ.

Під час телетрансляції «Єднання заходу та сходу України» відбудеться флеш-моб, в якому візьмуть участь понад 900 учасників конкурсу.

Мета фестивалю-конкурсу: єднання творчих колективів заходу та сходу України. Сприяння становленню та розвитку національної культури і духовності дітей та молоді. Формування творчого потенціалу підростаючого покоління, популяризація вокального, інструментального, хореографічного та театрального мистецтва. Співпраця творчих колективів з відомими викладачами і діячами мистецтва. Підвищення професійної майстерності та кваліфікації виконавців і керівників творчих колективів.

Учасниками події будуть творчі колективи з Грузії, Китаю та України (Рівненської, Волинської, Львівської, Закарпатської, Тернопільської, Івано-Франківської, Житомирської, Хмельницької, Полтавської, Київської, Дніпропетровської, Донецької та Харківської областей ) в загальній кількості понад 900 чоловік.

Організатори фестивалю-конкурсу: управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради, Харківська міська рада, комунальний заклад «Рівненський міський палац культури», Рівненський державний гуманітарний університет, Харківська державна академія культури.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео