Орест Сарматський

10 000 малюків Тернополя таки відчують полегшення (фото)

 

Після капітального ремонту на «Дружбі» оновлено в поліклінічне відділення Тернопільської міської дитячої лікарні.

 Після майже п’яти місяців ремонту поліклінічне відділення міської дитячої лікарні, що на вулиці Миру, 11 сьогодні стало, як нове.

- Зроблено дуже багато, сучасний ремонт, електропроводку поновили, відділення реєстратури гарне, кабінети зручніші. Обслуговуємо 10 тисяч дітей, з них 600 дітей першого року життя, 165 дітей-інвалідів, є і лежачі. Потрібно нам електронні ваги, ростоміри, нові меблі, - каже завідуючий третім поліклінічним відділенням міської дитячої лікарні Володимир Качмарський.

unnamed (28)
unnamed (28)

Головний лікар Тернопільської міської дитячої лікарні Андрій Артимовимч розповів, що на цей ремонт пішло більше 700 тис грн. - Тут багато років не робили капітальний ремонт приміщень. Так що, ці кошти були виділені дуже вчасно. Фінансові ресурси освоєно ефективно, видно результат. Але ми розуміємо, що міська дитяча лікарня – єдина в місті. Тому вона має нарощувати ефективність своєї роботи, щоб створити нормальні умови для лікарів і для маленьких пацієнтів. Передбачається, що до кінця року закінчимо ремонти у всіх дитячих поліклініках міста і наповнимо їх тією апаратурою, яка тут потрібна, - розповів медик.

unnamed (27)
unnamed (27)

Міський голова Сергій Надал та начальник міського відділу охорони здоров’я Ростислав Левчук, які прийшли на відкриття оновленого приміщення теж задоволені ремонтом. Вони запевнили персонал, що до кінця року тут обов’язково будуть нові меблі та деяке медичне обладнання. У перспективі передбачено запровадження електронної системи формування черг маленьких пацієнтів для надання їм медичних послуг.

unnamed (31)
unnamed (31)

unnamed (29)
unnamed (29)

unnamed (26)
unnamed (26)

unnamed (25)
unnamed (25)

 Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео