Вони віддали найдорожчу людину, щоб захистити нас та Україну

18198985_706724819500205_869149598396009679_n

У волонтерів Логістичного центра допомоги бійцям АТО чергова радість, адже здійснилася мрія №13 із проекта “МРІЇ, ЩО ЗДІЙСНЯТЬСЯ” для дітей загиблих Героїв з Тернопільщини.

Минає час, але наш проект живе, адже продовжують зголошуватися хорошіі люди, котрі вміють робити добрі справи.

Одного дня, до нас на сторінку Логістичного центра у «Facebook», просто написала пані Тетяна: «Хочу допомогти дітям наших воїнів...» Саме так розпочалася історія здійснення мрії 3-річного Максимка Оліщука з Тернополя, батько котрого воював на сході України проти російського окупанта, був навідником зенітних установок.

Хлопчик дуже мріяв про великий автомобіль або мотоцикл, в якому він зміг би сам кермувати. Бажання досить вартісне, тому пані Тетяна для реалізації мрії віднайшла ще одного доброго чоловіка - пана Володимира. Родина пані Тетяни уже не вперше долучається до благодійних справ, також привчає свою донечку-школярку Іринку, яка для мрії Максимка Оліщука віддала частину своїх грошей, які їй подарували на День народження.

Тепер Максимко має величезного мотоцикла, який рушає за допомогою обладнаного акумулятора, видає справжні звуки, коли мотоцикл заводиться. Щастю дитини немає меж!!!

Пані Тетяна також не оминула увагою старшу 18-річну сестричку Максимка Вікторію, якій вручила ранець наповнений солодащами та фруктами.

Волонтери Логістичного центра допомоги бійцям АТО щиро вдячні пані Тетяні за небайдужість. Тішимося, що мешкаємо в одному місті з такими Людьми з великої букви.

Залишилося ще кільканадцять родин, де діти Героїв також чекають на здійснення мрій. Більше інформації про мрії діток загиблих Героїв шукайте на сайті Логістичного центра допомоги бійцям АТО, у розділі “ЗдійсниТи мрії”. А також на сторінці у мережі “Facebook”. “Гаряча” лінія: (097)2-055-055.

Вибір читачів за тиждень

Відео