У Тернополі подорожчає м’ясо

22790829_538361033176966_1589827060_o

Нині, аби купити кілограм свинини, тернополянам потрібно викласти 100-120 грн, за сало – 40-60 грн. У той же час, кілограм курячого філе вартує 95 грн, субпродукти – 40-60 грн, за гомілки просять 56-60 грн.

Однак торговці кажуть, що найближчим часом ціна зросте.

- Пенсії підняли, тож і м'ясо подорожчає. Не сильно, за тиждень-два ціна виросте на 5-10 грн, - розповідає продавчиня на тернопільському продуктовому ринку.

22768056_538360979843638_1623320014_o
22768056_538360979843638_1623320014_o

22768099_538360959843640_874090211_o
22768099_538360959843640_874090211_o

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео