Оксана Бучко

Чому у Тернополі збереться все вище духовенство найскандальнішої церкви?

111111-e1509999403288

10 листопада Тернопільська Єпархія УАПЦ на чолі з керуючим Преосвященнішим єпископом Одеським і Чорноморським Тихоном (Петранюк) урочисто відзначатиме 100-річчя утворення УАПЦ.

В Кафедральному Соборі Різдва Христового, що за адресою: м. Тернопіль, вул. Руська 22, о 10:00 год. розпочнеться Святкове Архієрейське Богослужіння. По закінченню на могилі Блаженноспочилого Мефодія Митрополита Київського і всієї України Предстоятеля УАПЦ відслужать заупокійну панахиду.

О 13:00 год. Предстоятель та Архієреї будуть запрошені до святкової трапези в консисторію Тернопільської єпархії УАПЦ, де їх гостинно прийматиме новопредставлений керуючий Преосвященніший єпископ Одеський і Чорноморський Тихон (Петранюк).

О 15:00 год. в стінах Тернопільської обласної філармонії, що за адресою: м. Тернопіль, вул. Князя Острозького, буд.11, відбудеться урочистий концерт “100-річчя УАПЦ”.

Заплановані заходи відбудуться за участі запрошених гостей: Предстоятеля Української Автокефальної Православної Церкви Блаженнішого Макарія (Малетич) Митрополита Київського і всієї України, архієреїв: Митрополита Галицького, керуючого Івано-Франківською єпархією Андрія (Абрамчук), Митрополита Вінницького і Брацлавського Романа (Балащук), Архієпископа Житомирського і Поліського Володимира (Шлапак), Архієпископа Чернівецького і Хотинського Германа (Семанчук), Архієпископа Харківського і Полтавського Афанасія (Шкурупій), Єпископа Ужгородського і Закарпатського Кирила (Михайлюк), Єпископа Вишгородського і Подільського Володимира (Черпак), Єпископа Геронтія (Олянський), намісника Свято-Пантелеймонівського монастиря с. Велика Білина, Єпископа Мукачівського і Карпатського Віктора (Бедь), Єпископа Херсонського і Миколаївського Бориса (Харко), Єпископа Донецького і Слов’янського Сави (Фризюк), духовенства, мирян УАПЦ та представників місцевої влади.

Вибір читачів за тиждень

Відео