Карту України тернополяни створюють у техніці Stringart

a4a3de200ff67a1f940251db26d758c1 (1)

У Хоростківській школі №2 триває тиждень трудового навчання. У рамках цього тижня учні та вчителі виготовляють патріотичне панно «Україна - єдина країна» у техніці Stringart. Про це повідомляє сайт Тернопільської обласної ради.

Зважаючи на те, що областей у нашій державі разом з Кримом є 25, розподілили оформлення областей між 21 класом, учні яких захопливо  «намотували» свою область. А разом з ними  оформляли панно представники міської ради та громади. Незвично та оригінально... Тепер яскраве патріотичне панно прикрашатиме стіни школи.

Наша Україна – держава з багатовіковою історією. Кожен регіон має свої особливі риси. Проте, нас, українців, об’єднує одна єдина мета – світле майбутнє нашої держави. Ми мріємо про мир, стабільність, щастя та достаток для своєї сім’ї та для нашої країни. У якому б куточку України ми не жили: у Львові чи Луганську, у Києві чи Одесі, у Харкові чи у Хотині, ми проти війни, ми за сильну, незалежну, суверенну державу, - так коментують роботу над картою України організатори та школярі.

Вибір читачів за тиждень

Відео