Віра Олександрович

Дотиснули: Кохман теж дасть Тернополю гроші за «своїх» дітей (фото)

ВГ_основне

Проект рішення «Про затвердження договору про міжбюджетний трансферт на 2018 рік» з’явився на сайті Тернопільської міської ради 16 липня.

Його автор – начальник управління освіти і науки Ольга Похиляк. У цьому немає нічого дивного, адже саме вона нещодавно готувала ще кілька таких проектів. І всі вони стосувалися оплати за відвідування садочка дітьми без тернопільської реєстрації.

Похиляк
Похиляк

Тепер йдеться про затвердження договору про міжбюджетний трансферт на 2018 рік між Великогаївською сільською радою і Тернопільською міською радою. І контроль за виконанням рішення планують покласти на постійну комісію міської ради із питань бюджету та фінансів (голова тепер – Михайло Ібрагімов).

Щоправда, дізнатися, на яку саме суму цей трансферт, поки що не вдасться, адже активувати документ на сайті неможливо. Втім, припустити цифру можна, адже Залозецька ОТГ, наприклад, зобов’язалася передати у міську казну 29 тис. 160 грн, а Байковецька ОТГ – аж 650 тис. грн. Нагадаємо, у Тернопільського району також нещодавно «вибили» майже 2 мільйони за так званих «чужих» дітей («Терен» писав про це ТУТ – прим.).

Сільський голова Олег Кохман впирався довше за своїх сусідів. Можливо, через те, що у деяких селах, що ввійшли в ОТГ, – цілком достойні садочки (див. фото – прим.).

Кохман
Кохман

Садочок
Садочок

До слова, коли саме відбудеться сесія, на якій розглянуть це питання, наразі – невідомо. Втім, на депутатів чекатиме дуже цікаве засідання (читайте ТУТ і ТУТ – прим.).

Фото автора та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео