Жителі Тернопільщини представили область на чемпіонаті України з настільного тенісу

tennis-nast-raketky

Близько сорока учасників виступили на чемпіонаті України з настільного тенісу серед спортсменів з вадами слуху. Такий турнір впродовж трьох днів тривав у Чернігові у спорткомплексі «Хімік». У змаганнях взяли участь представники 13 регіонів України - Миколаївської, Волинської, Херсонської, Тернопільської, Дніпропетровської, Хмельницької, Сумської, міста Києва, Вінницької, Харківської, Полтавської, Чернігівської, Рівненської областей.

Від Тернопільського центру та ДЮСШІ «Інваспорт» змагалося двоє спортсменів - Роксолана Будник та Ерік Скринник. Серед жінок Роксолана Будник із Заліщиків посіла шосте місце, повідомляє управління фізичної культури і спорту Тернопільської ОДА.

Виступаючи у змішаній парі зі спортсменом з Херсону Максимом Овчаренком спортсменка здобула третє місце. Роксолана була третьою і в змаганнях жіночих пар разом з полтавчанкою Тетяною Байрак.

Серед спортсменів з вадами слуху (чоловіки) у групі Б тернополянин Ерік Скринник посів сьоме місце, а у парі з киянином Колесніченко Олексією показав п’ятий результат.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео