ФК «Заводське» лідер першої футзальної ліги

img_0270

Як повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області, 21 грудня, у другому матчі 6-го туру першої Тернопільської футзальної ліги ФК «Заводське» легко переміг команду «Wyscout» (7:2) і до проведення решти поєдинків туру повернув собі перше місце у турнірній таблиці.

Вже на старті матчу красивим ударом рахунок відрив заводчанин Андрій Засєдко. Далі по черзі забивали капітан команди Юрій Заставецький та Андрій Вадовський, котрі записали на свій бомбардирський рахунок по три м’ячі.

Долі матчу було вирішено вже в першому таймі, в якому заводська команда  відзначилася чотирма голами, не пропустивши у власні жодного, Лише при рахунку 5:0 на користь заводської команди, колектив «Wyscout» зумів вперше вразити ворота суперника, завдяки підступному удару в дальній кут Артура Качараби. А ще один м’яч у воротах ФК «Заводське» побував за три секунди до завершення матчу, коли замість основного голкіпера Юрія Чуби на майданчик вийшов Володимир Міщишин. Цього разу відзначився Ярослав Кліщ.

Ця перемога додала ФК «Заводське» чергових три очки до турнірної таблиці і на цю хвилину команда з Чортківщини з 14 очками вийшла в лідери першої футзальної ліги.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео