Невідомі у поїзді побили та пограбували чоловіка

maxresdefault

Троє чоловіків у дизель-поїзді Шепетівка-Ланівці побили та пограбували одного з пасажирів. Чоловік повертався зі Сходу України у відпустку додому, коли в Шепетівці до нього підсіли невідомі та почали спілкуватися.

За деякий час розмова продовжилася за спиртним, а завершилася бійкою та розбоєм. Двоє нових знайомих били свою жертву, а інший його тримав. Коли потерпілий втратив свідомість, тріо забрало усі речі чоловіка та втекло, пише Досьє 102.

Повідомлення про розбій надійшло на лінію 102 від чергової ланівецької автостанції. До жінки підійшов побитий незнайомець і повідомив, що його пограбували у вагоні потяга.

Пошуками зловмисників зайнялися правоохоронці. За словами начальника Лановецького відділення поліції Василя Бурика, оперативники почали перевіряти прибудинкові території та опрацьовувати камери відеоспостережень. На слід чоловіків вивела одна із камер. Підозрюваних помітили на зупинці в одному з сіл району. Частину речей зловмисники викинули, іншу у них вилучили.

За попередніми даними, серед трьох нападників — один раніше судимий за майнові злочини неповнолітній житель Миколаївської області. Інші чоловіки — уродженці Сумської та Хмельницької областей. На прожиття чоловіки заробляють, оббираючи одиноких подорожуючих.

Їх затримали відповідно до статті 208 КПК України. Чоловікам інкримінують статтю 187 частина 2 ККУ — розбій. Триває слідство та перевірки на причетність даних осіб до аналогічних злочинів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео