У Зарваниці збудують католицький багатофункціональний навчально-освітній центр

1

Днями, у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулося освячення будівництва Католицького багатофункціонального науково-освітнього центру. Який з благословення архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія (Семенюка) та з ініціативи ректора Марійського духовного центру о. м. Володимира Фірмана зводять у Зарваниці.

У багатофункціональному центрі організовуватимуться вишколи для молоді, Школа молодого лідера, реколекції для різних молодіжних організацій, освітян, проводитимуться зустрічі з відомими духовними лідерами.

2
2

Також тут відбуватимуться зустрічі з провідними спеціалістами, які ознайомлюватимуть з новими методами виробництва продукції. Будуть читатися лекції з: аграрного туризму, СГ менеджменту, СГ страхування, відновлювальної енергетики, кооперації. Окремо планується організувати курси для військовослужбовців та учасників бойових дій, що надаватиме їм можливість працевлаштовуватися в сільськогосподарській сфері.

Великою перевагою навчання у майбутньому освітньому центрі буде практичне застосування отриманих знань. Учасники освітнього процесу не лише отримуватимуть нові знання, але і навчатимуться їх практично застосовувати. Мета цього закладу – навчити зацікавлених осіб створювати свої прибуткові проекти. Адже розвиток соціального підприємництва та малого бізнесу допоможе вирішити проблеми економічного розвитку та матеріального забезпечення українців, пишуть на сайті Тернопільсько-Зборівської архиєпархії.

Фото Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

Вибір читачів за тиждень

Відео