Тамара Коблик

На Тернопільщині поховали Героя Василя Міщука (фото)

Життя захисника України обірвалося 26 жовтня. Вічна і світла пам'ять

6 листопада жителі Микулинецької громади провели в останню дорогу до місця вічного спочинку жителя смт Дружба, стрільця-санітара головного сержанта Василя Міщука. Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

Похорон відбувся у смт Дружба.

Життя захисника України обірвалося 26 жовтня під час атаки ворожим дроном передової групи 6 механізованої роти в району населеного пункту Роботине Запорізької області, внаслідок вогневого ураження.

Попрощатися та віддати шану мужньому захисникові, прийшли численні мешканці Микулинецької громади, духовенство, друзі, представники влади, військовослужбовці.

Під супровід оркестру жалобна процесія пройшла вздовж селища до місцевої церкви, де відбулася прощальна літургія за воїном, а опісля - до місцевого кладовища, де востаннє нашому земляку віддали військові почесті.

Рідним загиблого вручили прапор та Грамоту пошани і скорботи.

В пам’яті близьких Василь назавжди залишиться відважним патріотом, вірний присязі, який з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок – до останнього захищав Батьківщину.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Василя Міщука з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, у громаді на Тернопільщині оголосили дні жалоби за загиблим Героєм Андрієм Дзюмою.

Фото зі сторінки Микулинецької громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео