Футбольний клуб з Тернопільщини – володар суперкубка (фото)

viber-image-2019-05-10-131825

9 травня на центральному стадіоні м. Кременець відбувся матч за суперкубок Кременецького району, в якому зустрічалися діючий чемпіон району – ФК «Колос» (с. Гаї) та діючий володар кубку району, учасник першої ліги чемпіонату Тернопільської області – народний футбольний клуб »Три валети" з Кременця.

Перший тайм проходив при незначній перевазі кременчан, але все ж уболівальники голів так і не побачили. В другому таймі неозброєним оком стало помітно проблеми в захисних редутах гаївчан. Спочатку вони пропустили один м’яч і кинулися відіграватися і мали ряд непоганих моментів. «Валети» почали грати на контратаках і ця тактика принесла свої плоди, ще тричі м’яч побував у воротах "Колоса». Отож, загальний рахунок матчу 4:0 на користь учасниця обласного чемпіонату. Дублями у складі кременчан відзначилися – Ігор Дівонька та Ярослав Єфремов.

Команда ФК «Колос» була нагороджена командною грамотою за участь в матчі за суперкубок, а володарі почесного трофею – НФК »Три валети" іменними грамотами та медалями і, звичайно, кубком.

Сподіваємося ця звитяга додасть сил гравцям команди «Три валети», які вже у неділю, 12 травня, на домашньому стадіоні гратимуть календарний поєдинок першої обласної ліги проти підгаєцької «Ниви» (початок матчу о 14.00), додають на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео