Тамара Коблик

Житель Тернопільщини піднявся в гори на спеціально облаштованому мотоциклі для людей з інвалідністю (фото, відео)

Іван Космина взяв участь у зйомці документального фільму, одним з епізодів якого був підйом на гору людини з інвалідністю

Іван Космина з села Вільхівчик Гусятинської громади на Тернопільщині піднявся на колісному кріслі на полонину Стеришора в Карпатах. Про це чоловік розповів на своїй сторінці у фейсбуці.

Він узяв участь у зйомці документального фільму, одним з епізодів якого був підйом на гору людини з інвалідністю.

Підйом відбувався на 45-ти річному мотоциклі мого діда, моделі, Дніпро МТ-10 який три роки робився для людини з інвалідністю, і після вчорашньої поїздки я з впевненістю можу сказати: ''Дніпри валять''. Такої перчуханки, яку мій ''Фенікс'' отримав вчора, він не отримував, напевне, за все своє життя, - поділився враженнями Іван Космина.

орога не була легкою.

Кам'яниста дорога з ділянками болота і калюж. Обриви до гірських річок, які ми проходили буквально в кількох сантиметрах від зсувів. Каміння, які ми горнули фартухом коляски та днищем. Круті підйоми, на які ми видряпувались в прямому розумінні цього слова, а деякі підйоми змогли подолати лише командою друзів, які підштовхували нас. Але та краса, яку ми побачили на вершині, вартувала всіх цих зусиль та ризиків, - розповів чоловік.

Нагадаємо, байкер з Тернопільщини Іван Космина зібрав мотоцикл, яким можуть подорожувати люди з інвалідністю.

Читайте також: Погоджуються одиниці: тернополянин на кріслі колісному проводить соцексперимент (відео)

 

Фото та відео зі сторінки Івана Космини у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео