Тернополян запрошують на лекторій про здорове харчування

680_5c90fab172509

Напередодні літніх канікул активних батьків Тернополя запрошують на лекторій про здорове харчування. Відбудеться зустріч у неділю, 26 травня, у Центрі науки Тернополя, що на площі Героїв Євромайдану, 4. Початок – о 14:00.

– Здається, ми про їжу знаємо багато. Ділимось рецептами, спостерігаємо по телебаченню битву шеф-кухарів, і, вмотивовані побаченим, навіть, експериментуємо на власній кухні. Але системних знань та простих правил на щодень, як виявляється, бракує. Так, щоб коротко і по суті, – зазначають організатори.

На лекторії можна буде дізнатись про те:

- чи достатньо їсти 5 овочів і фруктів на день? - як зробити свою тарілку їжі здоровою? - чому важливо снідати? - коли краще пити каву або чай? - для чого потрібно регулярно їсти бобові? - скільки солодощів на день не зашкодять здоров'ю? - яка роль води у здоровому харчуванні?

Модератор заходу Алла Рожко, регіональний координатор і волонтер проекту «Здорове харчування для дітей» у Тернополі, залюбки дасть відповіді на запитання гостей заходу (можна залишати в коментарях до події).

Вхід вільний.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео