Теребовлянська центральна районна лікарня відзначила 80-літній ювілей з часу створення (фоторепортаж)

70712835_3242517622455634_4878308624566321152_n

З нагоди поважної дати в житті лікарні в Центрі культури і дозвілля у Теребовлі пройшли урочистості. На початку ювілейного заходу присутні переглянули відеоролик про історію створення районної лікарні, згадали всіх працівників, хто відійшов у вічність.

Опісля слово взяв директор комунального некомерційного підприємства Теребовлянської районної ради «Теребовлянська центральна районна лікарня» Михайло Никеруй. Він зазначив, що до свого 80-річного ювілею очолюваний ним заклад прийшов із вагомими здобутками, якими передусім завдячує самовідданій роботі людей, які тут працювали та працюють зараз.

Усі без винятку виступаючі вкотре наголошували, що Теребовлянська центральна районна лікарня на даний час є однією з кращих в області щодо сучасного внутрішнього інтер’єру, фасаду, діагностичної бази, оснащення медичною апаратурою, кадрового потенціалу та заслуговує на визнання - лікарні європейського зразка. До привітань долучилися  також ветерани медичного закладу, які одночасно й поділилися спогадами про роки роботи в лікарні.

Не обійшлося на урочистостях і без подарунків, серед них – медичний відсмоктувач та п’ять пульсоксиметрів, які центральній районній лікарні подарував центр первинної медико-санітарної допомоги. Святкову атмосферу на урочинах створили творчі колективи Теребовлянського коледжу культури і мистецтв. На завершення всіх запросили приєднатися до спільного фото на пам’ять, пише Теребовлянська районна державна адміністрація.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео