Тамара Коблик

38-річну заробітчанку з Тернопільщини знайшли вбитою у Польщі

Односельці збирають гроші, щоб привезти тіло додому

В Польщі жорстоко вбили 38-річну жінку з Тернопільської області, тіло виявили на порозі будинку, де проживала жертва. Трагедія трапилася у місті Томашів-Мазовецький, Люблінського воєводства. Місцева поліція повідомила, що вбивця наніс понад 20 ударів гострим предметом.

Правоохоронцям Томашова вдалося затримали 48-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві. На підставі зібраних доказів прокурор висунув чоловікові обвинувачення у вбивстві з особливою жорстокістю.

Чоловік завдав жінці понад двадцять ударів гострим знаряддям, – розповідає Aleksandra Cieślak з офісу пресофіцера Томашівської поліції. – Його затримали через три години після вбивства.

Як розповів Суспільному староста Матвіївського старостинського округу Ігор Яремчук, у жінки — троє дітей, 21-річна дочка, ще одна дочка навчається у 10 класі і син — у 9 класі.

Ця жінка постійно їздила на заробітки до Польщі, щоб заробити сім’ї на прожиття, знаємо її лише з хорошої сторони. Діти живуть з бабусею. Також у померлої є дві рідних сестри. Про смерть жінки нас повідомили її рідні. У селі зараз люди збирають гроші, щоб привезти тіло додому, — каже Ігор Яремчук.

Про збір коштів на своїй сторінці в інстаграмі повідомила племінниця загиблої Катя Зелінська.

Читайте також: У парку в Тернополі діти знайшли валізу з тілом жінки

Тернопільські правоохоронці просять допомогти встановити особу жінки, тіло якої знайшли у валізі

Фото Польської поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео