Оксана Бучко

Тернополян закликають зробити фото у ліфті

72399227_10212209485272015_6048084568685150208_n

Флешмоб «Життя в ліфті» підтримала тернополянка Людмила Чеховська. Саме так вона хоче привернути увагу до потреби заборони цирків. Усіх тернополян запрошують долучитись до флешмобу: зробити фото у ліфті та розповісти правду про цирки під хештегом #Циркбезтварин!

– Життя у ліфті. Уявіть, що ви на все життя застрягли у тісному ліфті,  –  пише Людмила. – На самоті, без кнопок виклику і шансів на порятунок. Можна зійти з розуму, правда? Саме так циркові тварини проводять до 80% свого життя. В інший час над ними знущаються під час дресури та виконання збочених трюків. Україна в одному кроці від заборони цих знущань. Зараз важливо розповісти правду про цирковий садизм, адже противники заборони експлуатації тварин стверджують, що тваринам чудово живеться у тісних клітках... Друзі, давайте покажемо, яка це «радість». Долучайтесь до флешмобу від UAnimals. Робіть фото у ліфті та розповідайте правду про цирки під хештегом #Циркбезтварин!

До речі, на днях губернатор Каліфорнії підписав заборону використання тварин у цирках штату. Нагадаємо, раніше у Каліфорнії прийняли рішення про заборону виготовлення і продажу натурального хутра.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео