«Іванку, синочку, нехай Бог тобі віддячить!» – юнак з Тернопільщини врятував людей на дорозі (фото)

135582611_243460120545045_7035466389637490431_n (1)

Кожен з нас може опинитися у складній життєвій ситуації. Найважче, коли немає звідки чекати допомоги. Проте історія, що трапилася днями на Тернопільщині, закінчилася щасливо.

Усе завдяки молодому чоловікові Івану Олійнику, що мешкає в селі Озеряни, на Бучаччині. Він допоміг на дорозі абсолютно сторонній людині. Жінка вирішила розповісти цю історію у соцмережі, аби хоч якось віддячити юнакові.

- Це – Іван Олійник. Друзі не можу заснути, щоб не подякувати цьому прекрасному юнакові, який не дав мені замерзнути в машині, що зламалася посередині дороги додому з обласної лікарні. Живе цей хлопчина в селі Озеряни, що під Бучачем. Я хотіла би низько вклонитися його батькам за те, що вони виховали такого сина, а виявляється, на жаль, він круглий сирота. Іванку,синочку, нехай Господь Бог віддячить Тобі за Твою людяність, доброту міцним здоров‘ям, доброю долею. Друзі, попрошу поширити, таких людей дуже мало в наш час. Обіймаю Тебе своїми молитвами і ще раз щиро дякую від себе і від своєї родини! – написала Наталія Склярчук-Міхневич.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео