Олеся Поліщук

У Тернополі частково обмежать рух транспорту об’їзною

img1539689301

З 21 травня у Тернополі, у зв’язку з поточним середнім ремонтом, буде частково обмежено рух автотранспорту на ділянці дороги М-12 (М30) від «Збаразького кільця» до «Ватрівського клеверу».

-          З 21 травня до 1 липня у Тернополі буде частково обмежено рух автотранспорту від транспортної розв’язки вулиць 15 Квітня – Протасевича – просп. Степана Бандери – Підволочиське шосе («Збаразьке кільце») до транспортної розв’язки вулиць С. Будного – Об’їзна під вул. Микулинецька («Ватрівський клевер») для виконання будівельних робіт, - повідомляє пресслужбі Тернопільської міської ради.

Впродовж вихідних, коли транспортне навантаження на магістральні вулиці нижче, підрядною організацією ТзОВ «Техно-Буд-Центр» заплановано провести роботи з облаштування нової нитки колектору дощової каналізації в районі «Збаразького кільця», а уже з понеділка ремонтні роботи проводитимуться від «Збаразького кільця» до Гаївського шляхопроводу.

 -          Рух автотранспорту буде здійснюватися у реверсному режимі почергово однією зі смуг руху, - запевнили в мерії. - Прохання до водіїв бути уважними і завчасно обирати маршрути руху.

На ділянці проведення робіт з поточного середнього ремонту автомобільної дороги будуть встановлені дорожні знаки відповідно до типових схем організації дорожнього руху.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео