Ростислав Фук

Волонтерам зі Скалатської громади допомогли з бусом для поїздок на передову

Кошти на придбання транспорту пожертвували небайдужі земляки з-за кордону. Долучився до доброї ініціативи й благодійний фонд «Покрова», який здійснив юридичний супровід

Благодійний фонд «Покрова» допоміг, щоб у волонтерів зі Скалатської громади був бус для поїздок у зону бойових дій. Про це повідомили на фейсбук сторінці фонду.

Волонтерка, матір двох захисників Марія Марко з Полупанівки Скалатської громади разом із односельцями та однодумцями докладають багато зусиль для підтримки наших захисників. Від початку вторгнення росії в Україну доправляють гуманітарну допомогу воїнам у гарячі точки. Для поїздок на фронт їм потрібен був бус. Небайдужі земляки за кордоном пожертвували кошти й придбали для волонтерів транспортний засіб. Долучився до цієї ініціативи й благодійний фонд «Покрова» - здійснив юридичний супровід.

Спільно з отцем-капеланом Андрієм Курилом і волонтером Анатолієм Вішком ми доправляємо все необхідне захисникам. Дотепер користувалися церковним бусом, але транспорт зношується, якось ми потрапили на ньому в аварію, тому нам потрібен був власний автомобіль. Про це дізналися наші друзі за кордоном. Відгукнулася з допомогою моя однокласниця і добра приятелька Оксана Строчинська, яка багато допомагає ЗСУ. Разом із рідними за власні кошти вона придбала для нас бус. Діаспоряни наповнили його гуманітарною допомогою. Відправили все в Україну. Про юридичний супровід передачі автомобіля подбала директорка Благодійного фонду «Покрова» Любов Вовк. Безмежно вдячні всім, хто підтримав нас! І хоча бус не в ідеальному стані, та поступово полагодимо його, підфарбуємо - з Божою допомогою будемо й далі курсувати до захисників. Війна ще не закінчується, допомога волонтерів потрібна, - зазначила Марія Марко.

Фото: БФ «Покрова»

Вибір читачів за тиждень

Відео