Орест Сарматський

У Польщі розбилися двоє молодих жителів Тернопільщини: подробиці ДТП

filestoragetemp-342 (Copy)

Жахлива аварія в Польщі забрала життя двох молодих українців. 

Як повідомляється, 20-річний Ростислав Бойчук і 22-річний Віталій Падух із Тернопільської області вирушили до сусідньої країни на заробітки. 

- Рано вранці в польському місті Катовіце злетів із дороги, перекинувся і врізався в дерево автомобіль Opel Astra. Від сильного удару машину зігнуло навпіл, а дерево вирвало з коренем. Частини автомобіля розкидало по всій дорозі, поліція змушена була перекрити повністю рух на цій ділянці, утворилися великі затори, - йдеться у повідомленні.

Рятувальники насилу змогли дістати з авто тіла двох молодих людей…

Очевидець, який їхав за ними, каже, що машина рухалася на великій швидкості. Хлопці не вписалися в поворот і злетіли з дороги. Машину практично розірвало надвоє.

Ростислав і Віталій дружили давно. У Ростислава вдома залишилася мама і сестра, його батько також на заробітках у Польщі.

Віталій минулого тижня зробив пропозицію своїй дівчині Нелі. І поїхав до Польщі, щоб заробити грошей на весілля. Просити у батьків грошей він не хотів, вирішив, що може сам заробити. Його батько також працює в Польщі. А вдома залишилася мама й дві сестри, молодшій всього 8 років.

Зараз польська поліція проводить розслідування – що саме стало причиною аварії і загибелі молодих людей.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео