Ростислав Фук

Через ремонт у центрі Тернополя змінять рух громадського транспорту

Водіїв та пасажирів просять завчасно планувати свій маршрут

У зв’язку з ремонтними роботами на вул. Михайла Грушевського, що на ділянці дороги від вулиці Білецької до вулиці Замкової, з 20:00 25 серпня до кінця дня 26 серпня тролейбус №10 та автобусні маршрути №13, №19 та №38 курсуватимуть за зміненим маршрутом. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

Зокрема:

- тролейбусний маршрут №10 – від вул. Збаразької проходитиме вулицями Богдана Хмельницького, Руською, Князя Василя Костянтина Острозького, Миколи Пирогова, Миколи Гоголя, далі по маршруту.

- автобусний маршрут №13 - від вул. Збаразької проходитиме вулицями Богдана Хмельницького, Руською, Князя Василя Костянтина Острозького,  далі по маршруту.

- автобусний маршрут №19 - від вул. Збаразької проходитиме вулицями Богдана Хмельницького, Руською, далі по маршруту.

- автобусний маршрут №38 – від просп. Степана Бандери проходитиме вулицями Руською, Князя Василя Костянтина Острозького, Миколи Пирогова, Миколи Гоголя, Богдана Хмельницького, далі по маршруту.

Нагадаємо, на вул. Михайла Грушевського підрядна організація виконуватиме роботи з реконструкції інженерних мереж та ліквідації аварійної ситуації на мережах.

Прохання до водіїв та пасажирів з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, бути уважними і завчасно планувати свій маршрут, – йдеться в повідомленні

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео