Тамара Коблик

Військовий з Тернополя забив символічний гол під час матчу тернопільської «Ниви» (фото)

Чоловік з початку повномасштабного вторгнення повернувся в Україну з-за кордону та одразу вступив до лав ЗСУ

Військовий забив символічний гол під час матчу тернопільської «Ниви» з ФК «Чернігів». Про це розповіли на сторінці Тернопільського обласного територіального центру комплектації та соціальної підтримки у фейсбуці.
 
Солдат з Тернополя Богдан Вівсяний на початку повномасштабного вторгнення рф став на захист України. Чоловік з початку повномасштабного вторгнення повернувся в Україну з-за кордону та одразу вступив до лав ЗСУ.

Весною цього ж року у складі 68 окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша вирушив на передову долати ворога. Двічі отримував поранення, двічі повертався на службу для Захисту Батьківщини, - розповіли у Тернопільському обласному ТЦК та СП.

Нагороджений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ «Срібний хрест», медаллю «За поранення». Через стан здоров’я Богдан Вівсяний сьогодні служить у Тернопільському ОТЦК та СП.

Богдан любить футбол і здавна вболіває за ФК «Нива» Тернопіль. У суботу, 13 квітня, він виконав символічний перший удар у матчі Нива Тернопіль та ФК Чернігів. Дякуємо командам за надану можливість, - зазначили у ТЦК та СП.

Фото зі сторінки Тернопільського обласного територіального центру комплектації та соціальної підтримки у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео